Prednisolone No Rx

Prednisolone No Rx, Jag har arbetat med att uppdatera det svenska språkpaketet och skulle uppskatta lite hjälp med att testa resultatet och få förslag på förbättringar.

Jag har lagt upp en butik på zencart-se.se/betatest/ där alla kan kolla runt, purchase Prednisolone online. Where can i order Prednisolone without prescription, De som kan tänka sig att ta lite större ansvar kontaktar mig (gärna ett PM i forumet) så får ni ett eget adminkonto och kan lägga upp lite testvaror och kolla hur administrationen fungerar ihop med de nya översättningarna.

Förbättringar sedan version 2007-07-01:
1) Fixat problem med åöä i flera filer vilket berott på att dessa filer sparats i formatet UTF-8 istället för ISO-8859-15, purchase Prednisolone for sale. Where can i cheapest Prednisolone online, 2) Roterat flaggan för språkval så den blir snyggare.
3) Ändrat filen moneyorder.php "Förskottsbetalning" så att man kan ange både bankgiro och plusgiro, Prednisolone No Rx.

4) Ändrat filen cod.php "Betalning vid leverans" till "Postförskott", buy Prednisolone online no prescription. Is Prednisolone safe, Jag tror att det täcker ett betydligt större behov.
5) Ändrat filen ot_gv.php "Presentkort", no prescription Prednisolone online. Prednisolone results, Tidigare bara delvis översatt. Prednisolone No Rx, 6) Ändrat ot_coupon.php "Rabattkoder" till "Rabattkupong". Tidigare bara delvis översatt, Prednisolone brand name. Ordering Prednisolone online, 7) Ändrat storepickup.php "Avhämtning i garage" till Avhämtning i butik". Jag tror att det täcker ett större behov, Prednisolone pictures. Prednisolone recreational, 8, Ändrat includes/languages/swedish/index.php så att den istället för "Välkommen till zen-cart.com" visar "Välkommen till "Store Name"", Prednisolone from canada, Prednisolone canada, mexico, india, dvs du får ditt eget butiksnamn automatiskt.
9) Ändrat TITLE och SITE_TAGLINE i includes/languages/swedish/meta_tags.php så att man slipper "zen-cart.com, buy Prednisolone from mexico, zen-cart.com zen-cart.com" överst på varje sida. Numera får du automatiskt ditt butiksnamn följt av taglinen "din Internetbutik". Jag tror att det är OK för de flesta i början och det blir lättare att hitta när man vill ändra.

Similar posts: Advair Price. Order Zithromax. Lasix Dosage. Lasix schedule. Zithromax pharmacy. Rx free Ventolin.
Trackbacks from: Prednisolone No Rx. Prednisolone No Rx. Prednisolone No Rx. Prednisolone photos. Is Prednisolone safe. No prescription Prednisolone online.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply