Beta-testare efterlyses

Jag har arbetat med att uppdatera det svenska språkpaketet och skulle uppskatta lite hjälp med att testa resultatet och få förslag på förbättringar.

Jag har lagt upp en butik på zencart-se.se/betatest/ där alla kan kolla runt. De som kan tänka sig att ta lite större ansvar kontaktar mig (gärna ett PM i forumet) så får ni ett eget adminkonto och kan lägga upp lite testvaror och kolla hur administrationen fungerar ihop med de nya översättningarna.

Förbättringar sedan version 2007-07-01:
1) Fixat problem med åöä i flera filer vilket berott på att dessa filer sparats i formatet UTF-8 istället för ISO-8859-15.
2) Roterat flaggan för språkval så den blir snyggare.
3) Ändrat filen moneyorder.php ”Förskottsbetalning” så att man kan ange både bankgiro och plusgiro.

4) Ändrat filen cod.php ”Betalning vid leverans” till ”Postförskott”. Jag tror att det täcker ett betydligt större behov.
5) Ändrat filen ot_gv.php ”Presentkort”. Tidigare bara delvis översatt.
6) Ändrat ot_coupon.php ”Rabattkoder” till ”Rabattkupong”. Tidigare bara delvis översatt.

7) Ändrat storepickup.php ”Avhämtning i garage” till Avhämtning i butik”. Jag tror att det täcker ett större behov.
8, Ändrat includes/languages/swedish/index.php så att den istället för ”Välkommen till zen-cart.com” visar ”Välkommen till ”Store Name””, dvs du får ditt eget butiksnamn automatiskt.
9) Ändrat TITLE och SITE_TAGLINE i includes/languages/swedish/meta_tags.php så att man slipper ”zen-cart.com, zen-cart.com zen-cart.com” överst på varje sida. Numera får du automatiskt ditt butiksnamn följt av taglinen ”din Internetbutik”. Jag tror att det är OK för de flesta i början och det blir lättare att hitta när man vill ändra.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera