Om zencart-se.se

Carl-UnoZencart-se.se startades av Carl-Uno Olsson för att informera om Zen Cart på svenska. Jag har också uppdaterat det svenska språkpaketet.

Alla som vill hjälpa till med att utveckla Zen Cart är välkomna. Skriv inlägg på forumet, informera bekanta eller tipsa om smarta lösningar. Skicka gärna ett PM för att kontakta mig om du har en idé eller skriv på forumet.

Det går också att kontakta mig på http://se.linkedin.com/in/carlunoolsson.

Cookies används på webbsidan och i forumet för att förbättra funktionaliteten. De används inte för att kartlägga användare.

5 kommentarer till Om zencart-se.se

 1. christofer skriver:

  Hej!

  Bra initiativ!

 2. Hej Carl-Uno!

  Jobbar just nu med Koon Hoeks bok som jag köpte för ett par veckor sedan, skitcoolt att du dök upp i samma veva. Zencart är en kraftfull och ett enkelt system som du säkert håller med om! Kan bara bifalla föregående inlägg och SNYGGT JOBBAT Kalle! och ha en skön fortsatt sommar;-)

 3. carl-uno skriver:

  Tack och bock.

  Roligt att det uppskattas.

 4. Bengan skriver:

  Grattis till hemsidan

  Har kört ZenCart sedan version 1.2.5 Jag har länge väntat på ett Svenskt supportforum. Kul att du tog tag i detta. ZenCart är ju inte så värst känt i Sverige. Men det kanske kan bli ändring på det nu.

 5. axzion skriver:

  Håller på med några butiker, tack för det svenska språkpaketet.
  Plötslig körde jag helt fast, det mesta har gått so på räls, men:
  Lägger upp produkter, men priserna visas inte, utan bara ”Kontakta os”.
  Jag har gått igenom allt (www.biz2biz.se/herb), jag har en annan butik (www.biz2biz.se/fs) där allt priserna fungerar som de skall.Zencart supporten är till ingen hjälp – eller är jag bara dum att inte hitta varför priserna inte visas?

  Axzion

Kommentera